Tudi ljubitelji serije Seinfeld dobili svoj set LEGO 21328 Ideas Seinfeld

LEGO 21328 Ideas Seinfeld škatla

Včeraj, 5. julija 2021, na 32. obletnico premiere prve epizode TV serije Seinfeld, je podjetje LEGO predstavilo nov set – LEGO 21328 Ideas Seinfeld. Jerryjevo stanovanje, stand-up oder in 5 glavnih likov iz serije je v LEGO kockah poustvaril Brent Waller. Svojo idejo je predstavil na platformi LEGO Ideas, kjer je zbral potrebnih 10.000 glasov. LEGO je nato njegovo kreacijo izbral in naredil prodajni set, ki bo kmalu prišel na police trgovin celega sveta.

Waller se je že v otroštvu rad igral z LEGO kockami. Kot mnogi drugi je za nekaj časa kocke postavil v kot in jih ponovno odkril kot odrasel mož. Združil je ljubezen do LEGO kock in poklicne veščine 3D-umetnika in nastal je ta simpatični set, ki bo všeč vsem ljubiteljem Seinfelda.

Takole je strnil nekaj besed

“I loved Seinfeld in the 90s and recently re-watched them all. I thought it was a travesty that a LEGO Seinfeld set didn’t exist so I made an effort to resolve that and make the best rendition of Jerry’s Apartment and the gang that I could. The biggest challenge was trying to cram as much detail from the show into the kitchen, all the cupboards, items in the cupboard and on the bench-tops. But I am very proud of how it turned out.”

Ljubitelji te kultne serije iz 90-ih boste takoj prepoznali Jerryjevo stanovanje. Kuhinjo s pultom in kuhinjskimi pripomočki, dnevno sobo s kavčem in mizico, pisalno mizo, knjižno omaro, če naštejem samo nekaj detajlov. Poleg stanovanja je setu priložen še stand-up oder z mikrofonom in Festivusov drog. Slednji je eden izmed ‘cukrčkov’, ki jih poznajo predvsem ljubitelji serije. Da boš lahko poustvarjal svoje najljubše prizore, so dodali še 5 minifiguric. Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Eleine Benes in Newman bodo dovolj za številne na novo odigrane prizore in skeče. Vse figure so potiskane v oblačilih iz 90-ih let.

Kombinacija nostalgije in simpatičnih likov bo nedvomno prepričala marsikaterega odraslega, katerim je set tudi namenjen.

LEGO Ideas 21328 Seinfeld


18+
število kock: 1326
število minifigur: 5
cena: 79,99 €

Seinfeldovo stanovanje boš lahko kupil od 1. avgusta dalje v vseh LEGO trgovinah po celem svetu. Za VIP člane LEGO Store, bo set na voljo v prednaročilu od 21. julija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.