Razor Crest

LEGO Mini model Razor Crest iz Mandaloriana

Po petih dneh presenečenja in veselja še ni konec. Razor Crest je pričakovano presenečenje, saj se na Disney+ ravno končuje druga sezona serije The Mandalorian. Od 1. septembra letos pa je na voljo set 75292 Razor Crest s 1023 koščki (o njem je na slovenskem forumu kocke.si pisal uporabnik Froxener). Plovilo je v TV seriji last lovca na glave Din Djarina. Razor Crest je bil prvotno zgrajen za potrebe patruljiranja. Ni mi poznano, kako je do njega prišel Mandalorec. Ladja je prepoznavna po dveh velikih stranskih motorjih. Ima hyperdrive, dva laserska topova in pa kulsko komoro za zamrzovanje v karbonit.

Oblikovalci so se potrudili, da so ujeli prepoznavno obliko Razor Cresta. Žal pa jim je to bolje uspelo pri A-Wingu. Pri Razorju moti to, da sta motorja preblizu trupa. Mislim, da bi se to dalo rešiti. Moti tudi proporc – modelček je preozek. Enako so moteče tudi 4 stranske luknje.

Modelček še zdaleč ni slab – sprednja laserska topova sta kulska, kabina in zgornji del osrednjega trupa sta tudi odlična, prav tako se mi zdita dobro narejena motorja.

Kljub vsemu je ocena dobro!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja