Po superge LEGO 10282 Adidas Original Superstar v LEGO Store

Adidas Originals Superstar superge iz LEGO kock pred črnim ozadjem, na podstavku

Ne gre za prvoaprilsko šalo, ampak boš, superge Adidas, resnično lahko kmalu kupil v trgovini LEGO. Podjetji Adidas in LEGO sta že uspešno sodelavali v preteklosti na različnih projektih. Lani oktobra je Adidas naredil superge, ki so se navdihovale pri LEGO kockah. Tokrat bo na trg prišel izdelek iz LEGO kock, ki so ga navdahnile superge.

LEGO 10282 Adidas Original Superstar

Superge Originals Superstar so ene najbolj prodajanih in popularnih Adidasovih superg na splošno, zato ni nič nenavadno, da so pot našle med LEGO kocke. Bele superge s prepoznavnimi tremi črnimi črtami ob strani in zaobljeno kapico v obliki školjke. Enostavnost in minimalizem Adidasovega modela ima veliko občudovalcev, očitno tudi med ljubitelji LEGO kock. Oblikovalci v podjetju LEGO so zopet pokazali, da se iz LEGO kock lahko naredi (skoraj) vse. Potrebna je le domišljija in kanček iznajdljivosti.

V promocijskem besedilu LEGO 10282 Adidas Original Superstar so zapisali, da sam odločaš, kateri čevelj boš naredil. Levi ali desni. (lahko tudi par, haha). Set namreč vsebuje 17 dodatnih kock, s katerimi boš lahko sestavil tako enega kot drugega. Za par boš seveda moral kupiti dva takšna seta. Za še več pristnosti so oblikovalci poskrbeli s pravimi vezalkami. Za piko na i pa, tako pravijo, bo set zapakiran v lični Adidasovi škatli za čevlje.

Duhovit 27 cm dolg, 9 cm širok in 12 cm visok model boš lahko kupil v ekskluzivnih LEGO trgovinah po vsem svetu. Zanj boš moral odšteti kar 89,99 €. Na policah bo na voljo od 1. julija dalje.

Si ljubitelj Adidasovih superg? Imaš doma celo Adidas Originals Superstar? Potem boš svojo zbirko nedvomno dopolnil s še enim setom, kajneda?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.