Luke Skywalker

Minifigura Luke Skywalker v beli obleki

Nov par – Larsova kmetija in Luke Skywalker. O Luku je bilo že toliko napisanega, zato mogoče malo manj znano dejstvo. Kaj imata skupnega Mora na ulici Brestov in Vojna zvezd? Glavna igralca.
Ko so Roberta Englunda (igral je Freddyja) odslovili na avdiciji za Apokalipso zdaj, ker naj bi bil prestar, so ga poslali v sosednjo dvorano. Tam je potekala avdicija za Vojno zvezd, kjer so ga za vlogo Hana Sola tudi odslovili. Tokrat, da je premlad. V vlogi glavnega junaka Luka Skywalkerja je videl svojega takratnega cimra Marka Hamilla in mu je to tudi omenil. Vse ostalo je zgodovina.

Današnjo figuro nekateri mogoče že imate saj je Luke zelo popularen in se je menda točno tak že pojavljal. Ker ga še nimam, sem bil zelo vesel. Ima dva obraza, blond lase in lep potisk trupa spredaj in zadaj. Hlače so potiskane, žal, samo spredaj. Oblečen je kot ga vidimo prvič v filmu A new Hope – kot Tatooinski kmet. Zato nima v roki svetlobnega meča, pač pa daljnogled s katerim raziskuje okolico in sanja kako bi poletel med zvezde. Luke je vedno dobrodošla figura!

Danes je na vrsti črka ‘I’.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.