GONK

LEGO mikromodel droida GNK oz. GONK

Krasno, končno lahko uprizorim mikro bitko za Hoth!

Danes sem dobil mini AT-AT-ja … … aja, ne … ni AT-AT … AT-AT preoblečen v snežaka je! Aja, ne … tudi to ni … ah. Tole pa je razočaranje danes. Ali pa tudi ne 😀

Droid GNK ali kar GONK je današnje razočaranje iz adventnega koledarčka, ki ima v svetu Star Wars menda kar nekaj oboževalcev. V osnovi gre za cenejšo „cheap“ kitajsko, različico zelo uspešnega POWER droida. Oboji so dobesedno mobilni mini generatorji energije na nogah narejeni predvsem za uporabo v nerazvitih delih vesolja, kjer ni urejenega energetskega omrežja. So zelo neumni droidi. Govori se, da tudi med tem, ko padajo z višine, še vedno premikajo svoje noge.

Mikro model je zame največje razočaranje do sedaj. Ne le zato, ker sem pričakoval AT-AT, pač pa tudi zaradi načina kako je narejen. LEGO droid GONK-a so sicer praznično našemili v snežaka in mu na glavo posadili črn cilinder, namesto rok dali vejici in mu precej neposrečeno naredili nos z obrnjenim korenčkom. Tudi noge so predolge. A to ni to, zato nisem preveč navdušen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja