Filmska klasika LEGO 21330 Sam doma tudi iz kock

LEGO-21330-sam-doma-Home-Alone-minifigure-Kevin-Harry-Merv-Kate

Največji set v temi LEGO Ideas je postal LEGO 21330 Sam doma. V začetku novembra je na prodajne police prišel nov set, ki ga je zasnoval Alex Storozhuk. Alexov predlog na platformi Ideas je leta 2019 dobil 10.000 glasov, podjetje LEGO pa ga je uvrstilo v ožji izbor. Letošnji, najverjetneje zadnji set serije LEGO Ideas prihaja ravno pravi čas.

Marsikdo si ne predstavlja novoletnih praznikov brez kultnega filma Sam doma. Letos bodo ti prazniki za nekatere še zabavnejši.

LEGO 21330 Sam doma

18+
število kock: 3955
število minifigur: 5
cena: 249,99 € (0,06 €/kocko)

Home Alone škatla LEGO seta

Ljubitelji Kevina McCallisterja boste nemudoma prepoznali hišo, v kateri je zganjal vsemogoče norčije. Za nekatere mogoče na prvi pogled nezanimiva hiša skriva v sebi mnogo več. Model hiše je kot hišica za punčke, kjer se deli fasade umaknejo in tako lahko dostopate do notranjosti. Tu pa se prava zabava šele začne. Set je poln detajlov, ki se nanašajo na scene iz filma.

Kevin McCallister se brije in gleda v ogledalo

Se spomniš, kako se Kevin brije in kaj se nato zgodi, ko se pogleda v ogledalo? To in še mnogo drugih pustolovščin s Kevinom boš s tem setom lahko podoživljal in na novo ustvarjal. Vsak prostor ima svojo zgodbo. Najbolje, da jo odkriješ sam.

LEGO 21330 Sam doma Home Alone minifigure Kevinova mama Kate, Kevin  McCallister, Harry, Marv in Marley

Kevin, Harry, Marv, Marley in Kate so izdelani vrhunsko, saj so se potrudili in Harryju celo narisali zlat zob ter Marvu dlake na bradi. Poleg hiše je v setu še model hišice na drevesu in Harryjevega kombija.

LEGO 21330 Sam doma Home Alone sestavljena Kevinova hiša z odprtimi stranicami. Pred njo vse minifigure in Harryjev kombi Oh-Kay

Je vredno kupiti LEGO 21330 Sam doma?

Dokaj visoka cena ob koncu leta, ko je budžet za LEGO kocke že prazen ali celo prekoračen, bo mogoče marsikoga odvrnila od nakupa. Če ti prostor dopušča in ujameš še kakšen prednovoletni popust, se mi zdi, da je vredno ‘tvegati’.

Verjamem, da bo letos LEGO 21330 Sam doma na mnogih Božičkovih seznamih. Bo tudi na tvojem?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja