LEGO 21326 Ideas Medvedek Pu

21326 LEGO Ideas set Medvedek Pu. Zelo lepa hišica z drevesom medvedka Puja.

V začetku aprila na police prihaja nov 1265-delni LEGO Ideas komplet z naslovom Medvedek Pu (Winnie the Pooh). S tem kompletom bo LEGO počastil 95-letnico izdaje knjige o Medvedku Puju avtorja Alana Alexandra Milneja.

Komplet je pred dvema letoma zasnoval Ben Alder na platformi LEGO Ideas, kjer je na podlagi 10.000 zbranih glasov prišel v ožji izbor. In se s tem kvalificiral, da mogoče nekoč njegova kreativa pristane na policah vseh LEGO trgovin po svetu. Podjetje LEGO je izmed vseh idej z 10.000 glasovi izbralo prav njegovo stvaritev. Alderju se je letos uresničila velika želja, ki jo ima najbrž marsikateri AFOL. Njegov komplet je LEGO priredil tako, da izpolnjuje vse njihove zahteve in ga bo prodajal po vsem svetu po številko 21326.

Adler je povedal, da je navdih našel v otroštvu, ko sta mu starša zvečer brala zgodbe medvedka Puja, kar je tudi lepo potrdilo, da branje pred spanjem nikoli ni stran vržen čas.

LEGO 21326 Medvedek Pu bo od 1. aprila na voljo za 109,99 €

Na promocijskih fotografijah komplet zgleda zelo pisano in res lepo. Nedvomno bo to in pa priljubljenost medvedka Puja botrovalo, da bo komplet prodajna uspešnica.

Kaj pa ti misliš? Ti je všeč nov LEGO Ideas komplet? Ga boš kupil?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja